ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Εγγραφή
|
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ανδρική Επιδερμίδα

antriki-epidermida

Eνυδάτωση

Tο καθημερινό ξύρισμα μπορεί να ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα, αφαιρώντας τη μεμβράνη προστασίας της...


H ανδρική επιδερμίδα διαφέρει αρκετά από τη γυναικεία, αλλά η ανάγκη της για καθαρισμό, ενυδάτωση και ειδική φροντίδα, π.χ. μετά το ξύρισμα, είναι εξίσου σημαντική. Γνωρίστε τις απαιτήσεις της ανδρικής επιδερμίδας και τους τρόπους για την αποτελεσματική φροντίδα της με συνταγές και συστατικά από τη φύση.
Περισσότερα...

Το Μενού Της Νεότητας

1112-feast-beauty

Τα λιπαρά οξέα:

Οι νέες θεωρίες υπογραμμίζουν τη μεγάλη σημασία της διατροφής για τη διατήρηση της υγείας του σώματος αλλά και του προσώπου μας...


Η επιδερμίδα μας είναι το πρώτο όργανο του σώματος που εμφανίζει σημάδια γήρανσης. Αν το δέρμα μας γίνεται όλο και πιο ξηρό, αυτό σημαίνει ότι όλα τα κύτταρα του οργανισμού έχουν αλλοιωθεί με τον ίδιο τρόπο.
Περισσότερα...

Γυναικεία Επιδερμίδα

d 200904_skin101_img

Ενυδατωμένη Επιδερμίδα

Φρέσκια και νεανική επιδερμίδα, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά μερικούς από τους βασικούς κανόνες της δερματολογίας...


Σύμφωνα με έρευνες, το γυναικείο δέρμα έχει την τάση να χάνει ταχύτερα το κολλαγόνο και την ελαστίνη του, με συνέπεια την μείωση της ελαστικότητας του και την δημιουργία ρυτίδων.
Περισσότερα...

  • Σουλτάνα Τάνια Βλαδένη

    1Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Πτυχίουχος Ιατρικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

    Μέλος της European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) - Μέλος της European Society for Pediatric Dermatology (E.S.P.D).

    Περισσότερα...

  • Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Δρ. Σουλτάνα Θ. Βλαδένη, σας καλωσορίζει στην προσωπική της ηλεκτρονική σελίδα. Μέσα από την περιήγησή σας, μπορείτε να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για τις εξετάσεις, τις θεραπείες και τις επεμβάσεις που επιμελείται.

Τελευταία Νέα

Σύστημα μικροκρυστάλλων

Ενεργοποίηση επιδερμίδας μετά την θεραπεία. Με την χρήση δύο ειδικών εξαρτημάτων του μηχανήματος για massage προσώπου προκαλούμε μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης σ’ όλο το πρόσωπο και ενεργοποιούμε την φυσική διαδικασία της επιδερμίδας για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Κυτταρίτιδα

Τι είναι η κυτταρίτιδα; Τι προκαλεί την όψη φλοιού πορτοκαλιού; Η όψη φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος, η γνωστή κυτταρίτιδα, είναι αποτέλεσμα της μη φυσιολογικής αποθήκευσης λίπους στο δέρμα και της σύμπτυξης του υποδόριου συνδετικού ιστού.

Όμορφο στήθος

Συνιστάται γυμναστική δύο φορές την εβδομάδα με ειδικές ασκήσεις που τονώνουν τον φυσικό «στηθόδεσμο» και ενισχύουν και συντηρούν το δέρμα.Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε, ότι σε περίπτωση που ακολουθείται αθλητική δραστηριότητα είναι απαραίτητο να γίνεται χρήση ειδικού (αθλητικού) στηθόδεσμου.

Υγεία Video

{youtube}PAMszo6dX-c|260|260|1{/youtube}

{youtube}aR-ruKWp4jE|260|260|1{/youtube}

{youtube}wfnXVZrr1DE|260|260|1{/youtube}

Αντήνορος 7 & Ριζάρη,Παγκράτι ΤΚ 11634

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό μας τόπο, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο.


s5 logo


twitter

Twitter


twitter

Facebook


twitter

RSS


twitter

YouTube